Tihanyi Andrea

Tihanyi Andrea

2016-ban szereztem dietetikusi diplomát a Semmelweis Egyetemen. Főiskolai tanulmányaim után a Városmajori Szív és Érgyógyászati Klinikán kezdtem el dolgozni. Később lehetőséget kaptam arra, hogy külföldön is bővítsem szakmai tapasztalataimat.

Londonban a Queen Elizabeth NHS Trust akut osztályán kezdtem el dolgozni, majd a belvárosban található, neves UCLH Neurológiai és Idegsebészeti kórházában folytattam dietetikusi pályafutásomat.

Külföldi életem során rendkívül sokat tanultam. Szerencsésnek tartom magam, hiszen számos emberrel ismerkedhettem meg, és teljesen új szakmai ismeretekkel és élményekkel gazdagodtam. Célom dietetikusként az, hogy az általam Londonban elsajátított tudást Magyarországon is kamatoztassam, és minél több embernek segíthessek.

Évek óta vegetáriánus életmódot követek, ezért kiemelten fontosnak tartom, hogy támogassam azokat, akik szintén erre az útra kívánnak lépni, de nem tudják hogyan kezdjenek bele az új életmódba. Dietetikusként hitvallásom, hogy a rendszeresség és kitartás mindig, meghozza a gyümölcsét.

Herbay-Varga Anita

Herbay-Varga Anita

2019-ben dietetikusként végeztem a Semmelweis Egyetemen. Több mint 10 évig dolgoztam okleveles gyógymasszőrként. Ahogyan masszőrként, úgy dietetikusként is elsődleges célom az, hogy jobban érezd magad a bőrödben, és egészségesebb, sikeresebb életet élhess.

Az egyetem utolsó évében egy nemzetközileg ismert Fogyasztó és Egészségközpontban dolgoztam dietetikusként. Megtanultam, hogy a táplálkozásunkban nem léteznek mindenkire ráhúzható csodamódszerek. Mindenki más, és másra is van igénye. Hiszek abban, hogy a személyre szabott következetes életmódbeli- és étkezési szokások kialakítása az, ami eredményre vezet.

2021 decembere óta egy szakrendelő belgyógyászat-diabetológia osztályán dolgozom magán dietetikusként.

2022-ben life coach képzettséget szereztem, annak érekében, hogy teljeskörű képet kapjak az életmódváltás minden nehézségéről, és ezt a szemléletmódot alkalmazhassam dietetikusként is a pályám során.

Tudom, hogy egyedül nem könnyű. Célom, hogy az egyéni igényeidet és a szakmai irányelveket figyelembevéve segítselek.

Orvos Szakértőink

Dr Tihanyi László

Dr Tihanyi László

Belgyógyász, kardiológus, kardio-rehabilitológus szakorvos
Dr Zombory Ildikó

Dr Zombory Ildikó

Belgyógyász szakorvos

Dietetikust keresel?

Kérdésed van?

Írj nekünk, mindenképpen válaszolunk!

Kérlek add meg a neved!
Kérlek add meg az email címed!
Kérlek írd be az üzeneted!

© 2020, 2021, 2022, 2023 MYDIETETICS HUNGARY, Minden jog fenntartva

Adatkezelési tájékoztató