Tihanyi Andrea

Tihanyi Andrea

2016-ban végeztem dietetikusként a Semmelweis Egyetemen. Főiskolai tanulmányaim befejezte után a Városmajori Szív és Érgyógyászati Klinikán helyezkedtem el majd később lehetőséget kaptam, hogy külföldön is gazdagítsam szakmai tapasztalataimat.

Londonban a Queen Elizabeth NHS Trust akut osztályán dolgoztam majd a belvárosban elhelyezkedő neves UCLH Neurológiai és Idegsebészeti kórházában folytattam karrieremet.

Külföldi életem során rendkívül sokat tanultam. Szerencsésnek tartom magam, hiszen sok érdekes emberrel találkoztam és teljesen új szakmai ismeretekkel és rengeteg élménnyel tértem haza. Célom, hogy amit Londonban tanultam, Magyarországon is alkalmazzam és a lehető legtöbb embernek segithessek.

Évek óta vegetáriánus vagyok ezért szívügyemnek érzem, hogy segítsek azoknak akik szeretnének erre az útra lépni, de nem tudják hogyan kezdjenek hozzá. Hiszek abban, hogy a rendszeresség és kitartás meghozza gyümölcsét.

Herbay-Varga Anita

Herbay-Varga Anita

2019-ben dietetikusként végeztem a Semmelweis Egyetemen. 2011 óta okleveles gyógymasszőrként is dolgozom. Ahogy masszőrként, úgy dietetikusként is fő célom az, hogy jobban érezd magad a bőrödben, egészségesebb és sikeresebb életet élhess.

Az egyetem utolsó évében dietetikusként egy országosan is ismert Fogyasztó és Egészségközpontan helyezkedtem el.

Megtapasztalhattam, hogy a táplálkozásunkban nem léteznek csodák és mindenkire ráhúzható csodamódszerek. Mindenki más és másra is van igénye. Hiszek abban, hogy a személyre szabott következetes életmódbeli- és étkezési szokások kialakítása az ami eredményre vezet.

Tudom, hogy egyedül nem könnyű, ezért itt vagyunk és az egyéni igényeidet, a szakmai irányelveket figyelembevéve segítünk Neked.

Orvos Szakértőink

Dr Tihanyi László

Dr Tihanyi László

Belgyógyász, kardiológus, kardio-rehabilitológus szakorvos
Dr Zombory Ildikó

Dr Zombory Ildikó

Belgyógyász szakorvos

Dietetikust keresel?

Kérdésed van?

Írj nekünk, mindenképpen válaszolunk!

Kérlek add meg a neved!
Kérlek add meg az email címed!
Kérlek írd be az üzeneted!

© 2020, 2021, 2022 MYDIETETICS HUNGARY, Minden jog fenntartva

Adatkezelési tájékoztató