Tihanyi Andrea

Tihanyi Andrea

2016-ban végeztem dietetikusként a Semmelweis Egyetemen. Főiskolai tanulmányaim befejezte után a Városmajori Szív és Érgyógyászati Klinikán helyezkedtem el majd később lehetőséget kaptam, hogy külföldön is gazdagítsam szakmai tapasztalataimat.

Londonban a Queen Elizabeth NHS Trust akut osztályán dolgoztam majd a belvárosban elhelyezkedő neves UCLH Neurológiai és Idegsebészeti kórházában folytattam karrieremet.

Külföldi életem során rendkívül sokat tanultam. Szerencsésnek tartom magam, hiszen sok érdekes emberrel találkoztam és teljesen új szakmai ismeretekkel és rengeteg élménnyel tértem haza. Célom, hogy amit Londonban tanultam, Magyarországon is alkalmazzam és a lehető legtöbb embernek segithessek.

Évek óta vegetáriánus vagyok ezért szívügyemnek érzem, hogy segítsek azoknak akik szeretnének erre az útra lépni, de nem tudják hogyan kezdjenek hozzá. Hiszek abban, hogy a rendszeresség és kitartás meghozza gyümölcsét.

Herbay-Varga Anita

Herbay-Varga Anita

2019-ben dietetikusként végeztem a Semmelweis Egyetemen. 10 évig okleveles gyógymasszőrként is dolgoztam. Ahogy masszőrként, úgy dietetikusként is fő célom az, hogy jobban érezd magad a bőrödben, egészségesebb és sikeresebb életet élhess.

Az egyetem utolsó évében dietetikusként egy nemzetközileg ismert Fogyasztó és Egészségközpontban szereztem tapasztalatot. Megtanultam, hogy a táplálkozásunkban nem léteznek mindenkire ráhúzható csodamódszerek. Mindenki más, és másra is van igénye. Hiszek abban, hogy a személyre szabott következetes életmódbeli- és étkezési szokások kialakítása az, ami eredményre vezet.

2021 decembere óta egy szakrendelő belgyógyászat-diabetológia osztályán kaptam lehetőséget, hogy mélyítsem a szaktudásomat és segíthessek a cukorbetegeken.

2022-ben life coach képzettséget szereztem, annak érekében, hogy teljeskörű képet kapjak az életmódváltás minden nehézségéről, és ezt a szemléletmódot alkalmazhassam a dietetikai tanácsadásaim során.

Tudom, hogy egyedül nem könnyű. Célom, hogy az egyéni igényeidet és a szakmai irányelveket figyelembevéve segítselek.

Orvos Szakértőink

Dr Tihanyi László

Dr Tihanyi László

Belgyógyász, kardiológus, kardio-rehabilitológus szakorvos
Dr Zombory Ildikó

Dr Zombory Ildikó

Belgyógyász szakorvos

Dietetikust keresel?

Kérdésed van?

Írj nekünk, mindenképpen válaszolunk!

Kérlek add meg a neved!
Kérlek add meg az email címed!
Kérlek írd be az üzeneted!

© 2020, 2021, 2022, 2023 MYDIETETICS HUNGARY, Minden jog fenntartva

Adatkezelési tájékoztató